Færøsk mad
120,00 kr
På lager
ISBN
9789991888705
Denne lille bog giver en oversigt over færøsk traditionel mad i et kulturhistorisk perspektiv og belyser desuden den rivende udvikling inden for nyere færøsk gastronomi og fremvæksten af adskillige gode spisesteder, af hvilke det ene KOKS har fået to Michelin-stjerner.
Bogen er skrevet af Dr. Jóan Pauli Joensen, professor emeritus ved Fróðskaparsetur Føroya - Færøernes Universitet, hvor han også har været rektor. Han har skrevet adskillige arbejder om færøsk kulturhistorie. Herunder et tobindsværk om færøsk mad og er desuden en anerkendt food kommunikator.
| Undertitel | HNJ's Ultimative Guide til Færøerne |
|---|---|
| Forfatter | Jóan Pauli Joensen |
| Forlag | H.N. Jacobsens Boghandel |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Mad og drikke osv., Rejsebøger og rejseguides, Rejsebøger og rejseguides: Madproducerende og drikkeproducerende regioner |
| Varegruppe | Ukendt |
| Ekspedition | Jacobsen |
| Udgivelsesdato | 1. jul. 2020 |
| Sideantal | 62 |
| Første udgave | 2020 |
| Oplagsdato | 1. jul. 2020 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | HNJ's Ultimative Guide til Færøerne |
| ISBN-10 | 9991888705 |
| EAN | 9789991888705 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Forside: Beinta á Torkilsheyggi |


