Få tjek på mad, Elevbog
136,25 kr
500
ISBN
9788723020635
Gennem sanserne, fordøjelsen, madens grundbestanddele og tilbredeledsmetoder gives forskellige indgangsvinkler til kost og ernæring
| Forfatter | Peter Jepsen |
|---|---|
| Forlag | Alinea Experimentarium |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 15. aug. 2005 |
| Sideantal | 52 |
| Bredde | 224 |
| Højde | 225 |
| Dybde | 9 |
| Vægt | 373 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 25. jan. 2006 |
| Oplag | 2 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Få tjek på |
| ISBN-13 | 9788723020635 |
| ISBN-10 | 8723020636 |
| EAN | 9788723020635 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |


