Få tjek på mad, Elevbog
136,25 kr
500
ISBN
9788723020635
Gennem sanserne, fordøjelsen, madens grundbestanddele og tilbredeledsmetoder gives forskellige indgangsvinkler til kost og ernæring
Forfatter | Peter Jepsen |
---|---|
Forlag | Alinea Experimentarium |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. aug. 2005 |
Sideantal | 52 |
Bredde | 224 |
Højde | 225 |
Dybde | 9 |
Vægt | 373 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 25. jan. 2006 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
Serie | Få tjek på |
ISBN-13 | 9788723020635 |
ISBN-10 | 8723020636 |
EAN | 9788723020635 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |