Faglig regning for mejerielever
165,00 kr
950
ISBN
9788778811639
Et uundværligt værktøj i forbindelse med faglig regning for mejerielever. Indeholder emner som standardisering af mælkeprodukter, svindberegning og mælkens afregning til leverandørerne.Hertil kommer en omfattende samling af opgaver inden for områderne smørfremstilling, iskremfremstilling, mælkekonserves, ostefremstilling samt konsummælk. Sidst i bogen er et nyttigt afsnit med tidligere stillede eksamensopgaver.
Forfatter | Paul Stein Jensen, Jens Karl Rasmussen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1999 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 4 |
ISBN-13 | 9788778811639 |
ISBN-10 | 8778811635 |
EAN | 9788778811639 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |