Faroese Food

Af: Jóan Pauli Joensen
120,00 kr
På lager
ISBN
9789991888712
Denne lille bog giver en oversigt over færøsk traditionel mad i et kulturhistorisk perspektiv og belyser desuden den rivende udvikling inden for nyere færøsk gastronomi og fremvæksten af adskillige gode spisesteder, af hvilke det ene KOKS har fået to Michelin-stjerner.
Bogen er skrevet af Dr. Jóan Pauli Joensen, professor emeritus ved Fróðskaparsetur Føroya - Færøernes Universitet, hvor han også har været rektor. Han har skrevet adskillige arbejder om færøsk kulturhistorie. Herunder et tobindsværk om færøsk mad og er desuden en anerkendt food kommunikator.
Specifikationer
Undertitel HNJ's Indispensable Guide to the Færøerne
Forfatter Jóan Pauli Joensen
Forlag H.N. Jacobsens Boghandel
Indbinding Hæftet
Thema koder Mad og drikke osv., Rejsebøger og rejseguides, Rejsebøger og rejseguides: Madproducerende og drikkeproducerende regioner
Varegruppe Ukendt
Ekspedition Jacobsen
Udgivelsesdato 1. jul. 2020
Sideantal 62
Første udgave 2020
Oplagsdato 1. jul. 2020
Oplag 1
Udgave 1
Serie HNJ's Indispensable Guide to the Færøerne
ISBN-10 9991888713
EAN 9789991888712
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Forside: Beinta á Torkilsheyggi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.