Faroese Food
120,00 kr
På lager
ISBN
9789991888712
Denne lille bog giver en oversigt over færøsk traditionel mad i et kulturhistorisk perspektiv og belyser desuden den rivende udvikling inden for nyere færøsk gastronomi og fremvæksten af adskillige gode spisesteder, af hvilke det ene KOKS har fået to Michelin-stjerner.
Bogen er skrevet af Dr. Jóan Pauli Joensen, professor emeritus ved Fróðskaparsetur Føroya - Færøernes Universitet, hvor han også har været rektor. Han har skrevet adskillige arbejder om færøsk kulturhistorie. Herunder et tobindsværk om færøsk mad og er desuden en anerkendt food kommunikator.
Undertitel | HNJ's Indispensable Guide to the Færøerne |
---|---|
Forfatter | Jóan Pauli Joensen |
Forlag | H.N. Jacobsens Boghandel |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Mad og drikke osv., Rejsebøger og rejseguides, Rejsebøger og rejseguides: Madproducerende og drikkeproducerende regioner |
Varegruppe | Ukendt |
Ekspedition | Jacobsen |
Udgivelsesdato | 1. jul. 2020 |
Sideantal | 62 |
Første udgave | 2020 |
Oplagsdato | 1. jul. 2020 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | HNJ's Indispensable Guide to the Færøerne |
ISBN-10 | 9991888713 |
EAN | 9789991888712 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Forside: Beinta á Torkilsheyggi |