Fermentering

Af: Søren Ejlersen, Ditte I. Thuesen og Steven S. Peterson
298,75 kr
På lager
ISBN
9788771596465

Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken.I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter.Vi guider dig i gang med den klassiske sauerkraut, den spicy koreanske kimchi og den læskende te-drik kombucha. Vi videreudvikler på klassikerne og opdaterer dem til velsmagende vidundere, der giver helt nye smagsdimensioner i dit køkken. 

Bliv klog på kraut, kimchi og kombucha, lad dig inspirere af de urgamle konserveringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager.Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt.  

Søren Ejlersen kender du som medstifter af Aarstiderne.com. 

Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og opskriftsudvikler – med bachelor i ernæring og sundhed.Står bag den populære blog www.thefoodclub.dk, hvor hun skriver om mad og deler ud af sine opskrifter. 

Shane Peterson er fermentør, selvforsyningsentusiast, naturelsker og bor i Santa Cruz, Californien.

Specifikationer
Undertitel Kraut, Kimchi og Kombucha
Forfatter Søren Ejlersen, Ditte I. Thuesen og Steven S. Peterson
Forlag People'sPress
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger med frugt og grønsager, Kogebøger: konservering og frysning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 6. nov. 2015
Sideantal 160
Bredde 178
Højde 248
Dybde 16
Vægt 580
Første udgave 2015
Oplagsdato 1. apr. 2020
Oplag 9
Udgave 1
ISBN-13 9788771596465
ISBN-10 8771596461
EAN 9788771596465
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.