Fisk, kød, fjerkræ
97,50 kr
500
ISBN
9788777396830
Der er masser af inspiration og gode ideer at hente i Fisk, kød, fjerkræ. Fælles for opskrifterne er, at de suverænt kombinerer de gode smagsoplevelser med et ønske om at spise sundt, rigtigt og fedtfattigt.
Det er her, kunsten ligger: I balancegangen mellem den sunde og den gode smag.
Sammen med Frokoster, supper, salater og Desserter, bagværk og lidt mere, udkom Fisk, kød, fjerkræ første gang som Året rundt i det fedtfattige køkken. Nu foreligger alle opskrifterne redesignet og gennemarbejdet.
Det er her, kunsten ligger: I balancegangen mellem den sunde og den gode smag.
Sammen med Frokoster, supper, salater og Desserter, bagværk og lidt mere, udkom Fisk, kød, fjerkræ første gang som Året rundt i det fedtfattige køkken. Nu foreligger alle opskrifterne redesignet og gennemarbejdet.
Forfatter | Louise Gert;Anne Larsen |
---|---|
Forlag | Hovedland |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 29. mar. 2004 |
Sideantal | 90 |
Bredde | 200 |
Højde | 276 |
Dybde | 12 |
Vægt | 485 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 29. mar. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Året rundt i det fedtfattige køkken. |
ISBN-13 | 9788777396830 |
ISBN-10 | 8777396839 |
EAN | 9788777396830 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Miklos Szabo |