Fisk, kød, fjerkræ
97,50 kr
500
ISBN
9788777396830
Der er masser af inspiration og gode ideer at hente i Fisk, kød, fjerkræ. Fælles for opskrifterne er, at de suverænt kombinerer de gode smagsoplevelser med et ønske om at spise sundt, rigtigt og fedtfattigt.
Det er her, kunsten ligger: I balancegangen mellem den sunde og den gode smag.
Sammen med Frokoster, supper, salater og Desserter, bagværk og lidt mere, udkom Fisk, kød, fjerkræ første gang som Året rundt i det fedtfattige køkken. Nu foreligger alle opskrifterne redesignet og gennemarbejdet.
Det er her, kunsten ligger: I balancegangen mellem den sunde og den gode smag.
Sammen med Frokoster, supper, salater og Desserter, bagværk og lidt mere, udkom Fisk, kød, fjerkræ første gang som Året rundt i det fedtfattige køkken. Nu foreligger alle opskrifterne redesignet og gennemarbejdet.
| Forfatter | Louise Gert;Anne Larsen |
|---|---|
| Forlag | Hovedland |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 29. mar. 2004 |
| Sideantal | 90 |
| Bredde | 200 |
| Højde | 276 |
| Dybde | 12 |
| Vægt | 485 |
| Første udgave | 2004 |
| Oplagsdato | 29. mar. 2004 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Året rundt i det fedtfattige køkken. |
| ISBN-13 | 9788777396830 |
| ISBN-10 | 8777396839 |
| EAN | 9788777396830 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Miklos Szabo |





