Fisk på gaflen
Mange vælger fiskeretterne på restauranternes menukort, når de er ude at spise.
Danmark er et af de få lande, som er omgivet af hav på næsten alle sider. Og vi danskere elsker da også fisk, men vi er ofte lidt usikre på, hvordan vi skal tilberede dem, eller hvilket tilbehør eller sauce, vi skal servere til fiskeretterne. Det giver Fisk på gaflen dig mange gode og kvalificerede bud på.
De mere end 80 lækre opskrifter kommer omkring de forskellige typer af fisk: Saltvandsfisk, torskefisk, fladfisk, laksefisk, ferskvandsfisk, bløddyr og skaldyr. Det er ikke kun opskrifter til de gode middage og men også til de helt almindelige hverdagsmåltider.
Der er sat fokus på, at retterne skal være nemme at gå til og uden de helt store gastronomiske udfordringer. Der er opskrifter på klassiske tilberedninger, men hovedvægten ligger i nyfortolkede og moderne udgaver.
Fisk på gaflen er en praktisk og lækker kogebog, som også byder på opskrifter på gode saucer samt et væld af lækkert tilbehør, som passer godt til fisk. Der er anvisninger til gængse tilberedningsmetoder samt rygning, saltning, syltning og tørring.
Bogen indleder med en gennemgang af de forskellige fiske- og skaldyrstyper med tips til, hvordan man fanger den gode fisk hos fiskehandleren. Der er overskuelige stegtabeller samt oplysninger om sæson for de enkelte fisk.
De smukke fotos er taget af en af Danmarks bedste madfotografer Columbus Leth.
Om forfatteren:
Rasmus Grønbech, kok og indehaver af michelin-restauranten Grønbech & Churchill samt forfatter til bogen Vildt på Gaflen (Politikens Forlag, 2013), som også er udkommet i Tyskland.
Forfatter | Rasmus Grønbech |
---|---|
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. apr. 2015 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 196 |
Højde | 256 |
Dybde | 26 |
Vægt | 997 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 16. apr. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740016741 |
ISBN-10 | 8740016749 |
EAN | 9788740016741 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 96 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1352 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788740016741 | ![]() |
ISBN | 978-87-400-1674-1 | |
BOPISBN13 | 9788740016741 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Fisk på gaflen | ![]() |
Varetekst | Grønbech: Fisk på gaflen | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Fisk på gaflen | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | En praktisk og lækker kogebog til dig, der gerne vil spise mere fisk i hverdagen og også gerne vil kunne servere fisk til en god middag. Danmark er et af de få lande, som er omgivet af hav på næsten alle sider. Mange af os vælger en fiskeret på restaurantens menukort, og vi ville gerne spise det meget mere derhjemme. For vi elsker fisk og det er sund mad, men vi er ofte lidt usikre på, hvordan vi skal tilberede dem, eller hvilket tilbehør eller hvilket sauce, vi skal servere til. Det giver Fisk på gaflen mange gode og kvalificerede bud på. De 75 lækre opskrifter kommer omkring de forskellige typer fisk: saltvandsfisk, torskefisk, fladfisk, laksefisk, ferskvandsfisk, bløddyr og skaldyr. Det er ikke kun opskrifter til de gode middage, men også til de helt almindelige hverdagsmåltider med fokus på, at retterne skal være nemme at gå til og uden de helt store gastronomiske udfordringer. Blandt opskrifterne er der klassiske tilberedninger, men hovedvægten ligger på nyfortolkede og moderne fiskeretter. Fisk på gaflen byder også på forslag til gode saucer og lækkert tilbehør, som passer godt til fisk. Der er desuden anvisninger på gængse tilberedningsmetoder samt på rygning, saltning, syltning og tørring. Bogen indledes med en gennemgang af de forskellige fiske- og skaldyrstyper med tips til, hvordan man fanger den gode fisk hos fiskehandleren. Der er overskuelige stegetabeller samt oplysninger om sæson for de enkelte fisk. De smukke fotos er taget af en af Danmarks bedste madfotografer, Columbus Leth. Om forfatteren: | ![]() |
ForlagsNavn | Politiken | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2015 | |
Bibliografisk historie | 1. udgave | |
Forfatterefternavn | Grønbech | ![]() |
Forfatterfornavn | Rasmus | ![]() |
Fotograf | Columbus Leth | |
Illustrator | Anders Breum | |
Redaktion | Erik Høvring | |
Bredde | 196 | ![]() |
Dybde | 26 | ![]() |
Højde | 256 | ![]() |
Vægt | 997 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 247 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2015-03-12 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.17 | |
ThemaKode | WBV | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 5 168 436 2 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2015 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2015 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2015-04-07 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2015-04-16 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2014-09-19 | |
DagForSenesteÆndring | 2017-02-28 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20150506180756 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20150413 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2015 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 247 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | tr. i udl. | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201520¤BKM201520 | |
Udgivelsesår | 2015 |