Fiskekogebogen
248,75 kr
På lager
ISBN
9788793171039
Kort om bogen
Kogebog til alle, der vil lave fiskeretter. Der er retter til alle, både de øvede og nybegynderen.
Beskrivelse
Kogebog i stort format om fiskeretter af alle slags. Første halvdel af bogens retter er ordnet alfabetisk, med mindre indslag om fx fisketyper. Anden del, på sorte sider, er grillopskrifter. Dernæst grundopskrifter, og bagerst diverse registre, alfabetisk og emne. Illustreret med farvefotos. Lars Kyllensbech er en kendt dansk fiskekok, der har ejet restaurant Mefisto i Århus i mange år. Han har tidligere udgivet Politikens fiskekogebog.
Vurdering
En meget fin og alsidig fiskekogebog. Her er noget for alle, både for nybegynderen og for dem, der har mod på det mere avancerede. Det er særdeles brugbart, at der er så mange grundopskrifter, og at bogen også rummer oplysninger om, hvordan man behandler fisk i det hele taget, med fx filetering.
Andre bøger om samme emne/genre
Claus Julius Holm kom i 2014 med Skind & ben, der minder lidt om nærværende i udtryk og udstyr.
Til bibliotekaren
En ny-klassiker, der vil kunne bruges på ethvert bibliotek, stort eller lille.
Camilla Sejeroe
Undertitel | i øjenhøjde med køkkenbordet |
---|---|
Forfatter | Lars Kyllesbech |
Forlag | Kogebogskonsortiet |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 14. apr. 2016 |
Sideantal | 316 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 35 |
Vægt | 1600 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 14. apr. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793171039 |
ISBN-10 | 879317103X |
EAN | 9788793171039 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Lykke Rump |