Forunderlig mad
298,75 kr
På lager
ISBN
9788777499500
”Huh!?!” Man taber kæben efter et godt måltid. Og når kæben er på plads igen, forundres man. Det er credoet i Forunderlig mad – serveringer, der overrumpler dine sanser.
Brød med rødvin. Røget makrel og ærtesoufflé. Wasabigedeost og bagte jordbær.
Overraskende råvaresammensætninger, der fremkalder sansevækkende velsmag. Afsættet er lettilgængelige ingredienser, og fokus er på leg med smage og koncepter, der giver gode samtaler omkring middagsbordet. Læseren skal selv få mod på at lege. Bogen indeholder 96 opskrifter fordelt på morgenmad, brød & boller, smørrebrød & sandwich, småretter & forretter, aftensmad og dessert.
Forunderlig mad er skrevet af færøske Katrin Joensen-Næs.
Undertitel | Serveringer, der overrumpler dine sanser |
---|---|
Forfatter | Katrin Joensen-Næs |
Forlag | FADL's Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. maj 2017 |
Sideantal | 250 |
Bredde | 193 |
Højde | 258 |
Dybde | 29 |
Vægt | 1032 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 5. maj 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788777499500 |
ISBN-10 | 8777499500 |
EAN | 9788777499500 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |