Fra Indien
198,75 kr
503
ISBN
9788778578181
Moderne indisk mad, smukt og lækkert anrettet.
Den indiske køkkenchef Kumar Mahadevan, der driver to legendariske restauranter i Australien, står bag denne inspirerende indiske kogebog.
Med sin blanding af moderne mad og autentiske indiske opskrifter har han skabt nogle unikke retter fyldt med smag.
Kumar Mahadevans passion for at udvikle og forfine det indiske køkken skinner både igennem hans curries, hans moderne fiskeretter og spændende vegetarretter.
Et smuk rejse til de indiske regioners mad.
Bogen er tilpasset danske forhold.
Den indiske køkkenchef Kumar Mahadevan, der driver to legendariske restauranter i Australien, står bag denne inspirerende indiske kogebog.
Med sin blanding af moderne mad og autentiske indiske opskrifter har han skabt nogle unikke retter fyldt med smag.
Kumar Mahadevans passion for at udvikle og forfine det indiske køkken skinner både igennem hans curries, hans moderne fiskeretter og spændende vegetarretter.
Et smuk rejse til de indiske regioners mad.
Bogen er tilpasset danske forhold.
Undertitel | Mad, familie & tradition |
---|---|
Forfatter | Kumar og Suba Mahadevan |
Forlag | Forlaget Atelier |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Indien, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. okt. 2014 |
Sideantal | 232 |
Bredde | 237 |
Højde | 272 |
Dybde | 28 |
Vægt | 1527 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 10. okt. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778578181 |
ISBN-10 | 8778578183 |
EAN | 9788778578181 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Anette Betke |
Illustreret i farver/sh | Nej |