Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

Af: Henning Güldenstein;Henning Güldenstein
208,75 kr
96
ISBN
9788771704235
Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet - det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme - med urette!

Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød. Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.
Specifikationer
Forfatter Henning Güldenstein;Henning Güldenstein
Forlag Books on Demand
Indbinding Hardback
Product Type hardback
Thema koder Familie og sundhed
Varegruppe Medicin, Sundhed og Sygdom
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 4. maj 2018
Sideantal 132
Bredde 170
Højde 220
Dybde 12
Vægt 447
Første udgave 2015
Oplagsdato 5. maj 2018
Oplag 2
Udgave 1
ISBN-13 9788771704235
ISBN-10 877170423X
EAN 9788771704235
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.