Funktionelle ingredienser i fødevarer

Af: Gunhild Brynning
298,75 kr
På lager
ISBN
9788750062028

Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad er det præcis, der gør de funktionelle ingredienser så unikke? Og hvorfor kan de hjælpe os med at skabe bedre, sundere og mere bæredygtige fødevarer? Denne bog klæder de studerende på til at stille de rigtige spørgsmål og forstå svarerne. 

Funktionelle ingredienser i fødevarer er en lærebog i opbygning, funktionalitet og brug af konsistensgivende ingredienser til fødevareindustrien. Bogens fire fokusområder hydrokolloider, stivelser, fibre og proteiner spiller alle en vigtig rolle i udviklingen af fødevarer, der harmonerer med fremtidens trends på fødevaremarkedet. 

Bogen adskiller sig ved at inddrage specialviden fra virksomheder i den danske ingrediensklynge. Dette gør bogen både nutidig og praksisorienteret. 

Den primære målgruppe er studerende på procesteknologuddannelsen, men vil også kunne bruges inden for fødevareteknologi, laboratorieteknologi, ernæring og sundhed m.fl.

Specifikationer
Undertitel Konsistensgivende hjælpestoffer
Forfatter Gunhild Brynning
Forlag Akademisk Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Fødevaresikkerhed og drikkevaresikkerhed
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 15. aug. 2023
Sideantal 120
Bredde 154
Højde 227
Dybde 9
Vægt 285
Første udgave 2023
Oplagsdato 15. aug. 2023
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8750062026
EAN 9788750062028
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.