Gassvejsning - teori
475,00 kr
På lager
ISBN
9788760003462
Bogen Gassvejsning af rør giver en grundlæggende forståelse og indsigt i de emner, som behandles ved de teoretiske prøver under svejsecertificeringen herunder:
Gassvejsning
Svejsemetode og -udstyr
Materialelære
Svejsefejl og kontrolmetoder
Fugeformer og tildannelse
Sikkerhed og miljø
Der er ved stoffets udformning lagt vægt på, at bogen kan anvendes både i undervisningen på erhvervsuddannelserne »Smede- og Stålkonstruktioner«, Smedeuddannelsen, samt på efteruddannelsesområdet ved undervisningen på kurserne:»Gassvejsning - adgangskursus« kursuskode AQ-34-00-04000-00 og »Gassvejsning af rør«, kursuskode AQ-34-00-04001-00.
Bogen har dog også værdi ved selvstudium for fagfolk og andre, som trænger til en styrkelse af teori og praksis omkring gassvejsning med oxygen og acetylen.
Gassvejsning
Svejsemetode og -udstyr
Materialelære
Svejsefejl og kontrolmetoder
Fugeformer og tildannelse
Sikkerhed og miljø
Der er ved stoffets udformning lagt vægt på, at bogen kan anvendes både i undervisningen på erhvervsuddannelserne »Smede- og Stålkonstruktioner«, Smedeuddannelsen, samt på efteruddannelsesområdet ved undervisningen på kurserne:»Gassvejsning - adgangskursus« kursuskode AQ-34-00-04000-00 og »Gassvejsning af rør«, kursuskode AQ-34-00-04001-00.
Bogen har dog også værdi ved selvstudium for fagfolk og andre, som trænger til en styrkelse af teori og praksis omkring gassvejsning med oxygen og acetylen.
| Undertitel | Adgangskursus |
|---|---|
| Forfatter | Jens Christian Gammelvind |
| Forlag | Industriens Forlag |
| Indbinding | Løsblade |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 116 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 4 |
| ISBN-13 | 9788760003462 |
| ISBN-10 | 8760003464 |
| EAN | 9788760003462 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





