Gastronomer 2

Af: Niels-Aage Hansen, Per Thomsen
312,50 kr
500
ISBN
9788770822794

Gastronomer 2 – for kok og smørrebrødsjomfru bygger på Gastronomer – grundbog for kok, smørrebrødsjomfru og cater og er beregnet på sidste del af hovedforløbet.


Bogen er opbygget i 6 hovedafsnit:

Udvidet råvarelære
En systematisk gennemgang af de enkelte råvaregrupper, hvor man ud fra eksempler kan opbygge forståelsen for de enkelte råvarers oprindelse, kendetegn og anvendelse. Desuden er der et afsnit om smagssammensætninger, som handler om, hvad der fx passer godt sammen med oksekød.

Fra ret til menulære
Menulære med historisk vinkel samt menuregler m.m. Desuden menulære i internationalt perspektiv og en liste over fransk-danske fagudtryk.

Kost med specielle hensyn eller vinkler
Omhandler specialkost ud fra religiøse eller andre hensyn, fx vegetarer. Herunder ses også på kost ud fra specielle vinkler, fx middelhavskøkkenet og det nordiske køkken.

Anretning
Om tallerken- eller fadanretning ud fra virkemidlerne: Komposition, form, farve, linje og teknik.

Klargøring
Gennemgang af de discipliner i et køkken, der ligger ud over selve tilberedningen af maden. Herunder menuengineering.

Til inspiration
Her gives forskellige udviklingsteknikker.
 

Specifikationer
Undertitel for kok og smørrebrødsjomfru
Forfatter Niels-Aage Hansen, Per Thomsen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 4. jul. 2011
Sideantal 171
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2011
Oplagsdato 4. jul. 2011
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788770822794
ISBN-10 8770822794
EAN 9788770822794
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.