Gastronomer
675,00 kr
554
ISBN
9788770820592
Denne lærebog giver eleverne en systematisk og grundig indføring i alle aspekter omkring gastronomi. Bogen er bygget op omkring de fire hovedafsnit: Grundlæggende gastronomi, Håndværk, Råvarer og Kultur.
I denne 2. udgave er oplysningerne opdateret, og der er foretaget rettelser.
På bogens hjemmeside kan man finde opskrifter, relevante links, opdateringer samt et debatforum.
Gastronomer - grundbog for kok, smørrebrødsjomfru og cater er udviklet i samarbejde med de tekniske skoler og faglige organisationer, og udøvende gastronomer har bidraget med inspiration til opbygning og indhold. Bogen er skrevet til første del af hovedforløbet på gastronomuddannelsens specialer: cater, kok og smørrebrødsjomfru.
Få bogen læst op
Bogen indeholder en cd-rom med bogens tekst læst højt.
I denne 2. udgave er oplysningerne opdateret, og der er foretaget rettelser.
På bogens hjemmeside kan man finde opskrifter, relevante links, opdateringer samt et debatforum.
Gastronomer - grundbog for kok, smørrebrødsjomfru og cater er udviklet i samarbejde med de tekniske skoler og faglige organisationer, og udøvende gastronomer har bidraget med inspiration til opbygning og indhold. Bogen er skrevet til første del af hovedforløbet på gastronomuddannelsens specialer: cater, kok og smørrebrødsjomfru.
Få bogen læst op
Bogen indeholder en cd-rom med bogens tekst læst højt.
Undertitel | grundbog for kok, smørrebrødsjomfru og cater |
---|---|
Forfatter | Bent Dahl m.fl. |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. sep. 2009 |
Sideantal | 459 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 1. sep. 2009 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788770820592 |
ISBN-10 | 8770820597 |
EAN | 9788770820592 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |