Gastronomi
150,00 kr
500
ISBN
9788778810946
Gastronomi 1, 5 Tjener-serien Gastronomi 1 giver tjeneren et værktøj i form af et bredt varekendskab, der kan bruges til at vejlede gæsterne. Hæftet omhandler også partering, anvendelse og tilberedning af kød, fjerkræ, vildt, fisk, skal- og bløddyr. Desuden gives der eksempler på gæsteforklaring af de hyppigst forekommende retter.
Forfatter | Verner L. Hansen, Lene Langelund |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 57 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778810946 |
ISBN-10 | 8778810949 |
EAN | 9788778810946 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |