Gastronomi
150,00 kr
500
ISBN
9788778810946
Gastronomi 1, 5 Tjener-serien Gastronomi 1 giver tjeneren et værktøj i form af et bredt varekendskab, der kan bruges til at vejlede gæsterne. Hæftet omhandler også partering, anvendelse og tilberedning af kød, fjerkræ, vildt, fisk, skal- og bløddyr. Desuden gives der eksempler på gæsteforklaring af de hyppigst forekommende retter.
| Forfatter | Verner L. Hansen, Lene Langelund |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 57 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1998 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788778810946 |
| ISBN-10 | 8778810949 |
| EAN | 9788778810946 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



