Gastronomi
137,50 kr
500
ISBN
9788778810953
Gastronomi 2, 6 Tjener-serien Gode råd og vejledning om, hvordan den perfekte menu sammensættes. Emnerne er blandt andet saucer, supper, mejeriprodukter og desserter.
Forfatter | Verner L. Hansen, Lene Langelund |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 64 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778810953 |
ISBN-10 | 8778810957 |
EAN | 9788778810953 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |