Gastronomi
137,50 kr
500
ISBN
9788778810953
Gastronomi 2, 6 Tjener-serien Gode råd og vejledning om, hvordan den perfekte menu sammensættes. Emnerne er blandt andet saucer, supper, mejeriprodukter og desserter.
| Forfatter | Verner L. Hansen, Lene Langelund |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 64 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1998 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788778810953 |
| ISBN-10 | 8778810957 |
| EAN | 9788778810953 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



