Gelato
228,75 kr
På lager
ISBN
9788740663686
Gelato, sorbet, stracciatella, pistacie, fiordilatte, fiordifragola ... findes der på noget sprog smukkere ord? Is er måske den bedste opfindelse i hele verden, og i Italien laver de den bedst. Med bogen her i hånden kan du lære at lave alle de bedste italienske opskrifter.
Siden 2014 har Angelo og Hanna drevet Gelato Scarfó i Stockholm, hvor de dagligt producerer gelato af de bedste råvarer. Mælk og bær fra Sverige, citron, nødder og chokolade fra Italien. Resultatet er helt ud over det sædvanlige, og i Gelato deler de 30 af deres bedste opskrifter med læseren, der kan afprøve hjemmelavet pistaciegelato, jordbærsorbet, gianduja og meget mere. MUMS!
Forfatter | Hanna og Angelo Scarfó |
---|---|
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Kogebøger: desserter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. sep. 2020 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 175 |
Højde | 220 |
Dybde | 18 |
Vægt | 375 |
Første udgave | 2020 |
Oplagsdato | 14. sep. 2020 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 874066368X |
EAN | 9788740663686 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Anne Skov Thomsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |