Gelato
228,75 kr
På lager
ISBN
9788740663686
Gelato, sorbet, stracciatella, pistacie, fiordilatte, fiordifragola ... findes der på noget sprog smukkere ord? Is er måske den bedste opfindelse i hele verden, og i Italien laver de den bedst. Med bogen her i hånden kan du lære at lave alle de bedste italienske opskrifter.
Siden 2014 har Angelo og Hanna drevet Gelato Scarfó i Stockholm, hvor de dagligt producerer gelato af de bedste råvarer. Mælk og bær fra Sverige, citron, nødder og chokolade fra Italien. Resultatet er helt ud over det sædvanlige, og i Gelato deler de 30 af deres bedste opskrifter med læseren, der kan afprøve hjemmelavet pistaciegelato, jordbærsorbet, gianduja og meget mere. MUMS!
| Forfatter | Hanna og Angelo Scarfó |
|---|---|
| Forlag | Turbine |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Kogebøger: desserter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 14. sep. 2020 |
| Sideantal | 128 |
| Første udgave | 2020 |
| Oplagsdato | 14. sep. 2020 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-10 | 874066368X |
| EAN | 9788740663686 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | swe |
| Oversætter | Anne Skov Thomsen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




