Glæsels grillerier
248,75 kr
555
ISBN
9788711264621
Miriam og Jan Glæsels nye grillkogebog, Glæsels Grillerier, er kulminationen på deres mangeårige arbejde med at tilberede sund og smuk mad på havegrillen. Med denne bog tager parret desuden springet ud på det internationale bogmarked. Bogen udkommer i foråret 2007 på det engelsksprogede marked samt i flere andre europæiske lande. Men allerede nu har bogen altså dansk verdenspremiere.
Glæsels Grillerier er udarbejdet i samarbejde med Weber, verdens største producent af kvalitets kugle- og gasgrills. Bogen er dermed også en stor anerkendelse af Miriam og Jan Glæsels særlige evne til at formidle viden om, hvordan man tilbereder lækker mad på grillen.
I Glæsels Grillerier er der over 75 opskrifter på lækker grillmad, der er nem at tilberede på alle typer Weber grills. Bogen samler de mest populære opskrifter fra Miriam og Jan Glæsels salgssucceser Brug ´låget´ når du griller® I og II, revideret og opdateret med bl.a. en masse nyt tilbehør. Samtidig er der kommet splinternye opskrifter til. Alle opskrifterne er ledsaget af lækre fotos af madfotograf Jesper Glyrskov, der viser, hvor let og indbydende man kan tilberede og servere mad direkte fra grillen.
Glæsels Grillerier er udarbejdet i samarbejde med Weber, verdens største producent af kvalitets kugle- og gasgrills. Bogen er dermed også en stor anerkendelse af Miriam og Jan Glæsels særlige evne til at formidle viden om, hvordan man tilbereder lækker mad på grillen.
I Glæsels Grillerier er der over 75 opskrifter på lækker grillmad, der er nem at tilberede på alle typer Weber grills. Bogen samler de mest populære opskrifter fra Miriam og Jan Glæsels salgssucceser Brug ´låget´ når du griller® I og II, revideret og opdateret med bl.a. en masse nyt tilbehør. Samtidig er der kommet splinternye opskrifter til. Alle opskrifterne er ledsaget af lækre fotos af madfotograf Jesper Glyrskov, der viser, hvor let og indbydende man kan tilberede og servere mad direkte fra grillen.
Forfatter | Miriam & Jan Glæsel |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. apr. 2006 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 2. apr. 2008 |
Oplag | 4 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711264621 |
ISBN-10 | 8711264624 |
EAN | 9788711264621 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |