God mad mod kræft

Af: Richard Beliveau Denis Gingras
278,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788770554725
God mad mod kræft forklarer, hvordan vores organisme fungerer, og hvorfor de enkelte råvarer kan gøre en forskel. I den vestlige verden er antallet af kræftsygdomme stigende. Men det er muligt at bekæmpe en tredjedel af kræftsygdommene – også før de overhovedet opstår – hjemme fra køkkenet. Suppe med tomater og æbler, indiskinspireret lam, Tex-mex chili, Brownies med kastanjer og klementiner i grøn te. Disse retter blandt mange andre virker aktivt mod kræft.

God mad mod kræft indeholder opskrifter på alt fra morgenmad, brunch, supper, forretter, hovedretter til saucer, salater og desserter. Et hold erfarne kokke har kreeret en række spændende og lettilgængelige retter med råvarer, der ligger i enhver køledisk. Man skal bare få øje på dem – og det hjælper bogen til. Maden er let at lave, rig på smag og sundhed og kan
serveres både til hverdag og fest. Anbefales af Kræftens Bekæmpelse.
Specifikationer
Undertitel Opskrifter
Forfatter Richard Beliveau Denis Gingras
Forlag People´s Press
Indbinding Hæftet
Thema koder Onkologi, Specielle diæter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 30. dec. 2008
Sideantal 263
Bredde 222
Højde 222
Dybde 18
Vægt 846
Første udgave 2008
Oplagsdato 30. dec. 2008
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788770554725
ISBN-10 8770554722
EAN 9788770554725
Sprog dan
Orignalsprog fre
Oversætter Grit Hellemann
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.