Grønt 24/7
248,75 kr
500
ISBN
9788740605105
Kun fantasien sætter grænser for, hvad du egentlig kan lave af lækker mad, der i
dén grad tiltaler både smagsløg og syn. I Jessica Nadels nye veganske kogebog
får du inspiration til og vejledning i at inkludere et væld af supersundt bladgrønt i
din daglige madlavning.
Dette er en usædvanlig kogebog, der er usædvanligt indbydende illustreret. Den
byder på mere end 100 nytænkende og fuldt ud veganske lækkerier, der dækker
alle døgnets måltider, fx: smoothie med persille til morgenmad, bladkål med
cashewost til frokost, grønkålschips til eftermiddagssnack, bok choy med ingefær,
sukkerærter og misoglaseret tofu til aftensmad og sød grønkåls- og frugtsalat
med rå chokoladesovs til dessert.
Jessica Nadel sætter fokus på primært de grønne grønsager og introducerer os
til en lang række mindre kendte af slagsen på en sådan måde, at man virkelig
får lyst til selv at prøve dem af og suge til sig af alle de vitaminer, mineraler og
antioxidanter, de bugner af. Dette er din guide til en sundere livsstil og mere
meningsfuld madlavning.
Jessica Nadel er blogger og skriver om veganske madoplevelser og driver
desuden sit eget økologiske og veganske bageri i Sudbury, Canada.
dén grad tiltaler både smagsløg og syn. I Jessica Nadels nye veganske kogebog
får du inspiration til og vejledning i at inkludere et væld af supersundt bladgrønt i
din daglige madlavning.
Dette er en usædvanlig kogebog, der er usædvanligt indbydende illustreret. Den
byder på mere end 100 nytænkende og fuldt ud veganske lækkerier, der dækker
alle døgnets måltider, fx: smoothie med persille til morgenmad, bladkål med
cashewost til frokost, grønkålschips til eftermiddagssnack, bok choy med ingefær,
sukkerærter og misoglaseret tofu til aftensmad og sød grønkåls- og frugtsalat
med rå chokoladesovs til dessert.
Jessica Nadel sætter fokus på primært de grønne grønsager og introducerer os
til en lang række mindre kendte af slagsen på en sådan måde, at man virkelig
får lyst til selv at prøve dem af og suge til sig af alle de vitaminer, mineraler og
antioxidanter, de bugner af. Dette er din guide til en sundere livsstil og mere
meningsfuld madlavning.
Jessica Nadel er blogger og skriver om veganske madoplevelser og driver
desuden sit eget økologiske og veganske bageri i Sudbury, Canada.
Forfatter | Jessica Nadel |
---|---|
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 12. feb. 2016 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 190 |
Højde | 245 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 12. feb. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740605105 |
ISBN-10 | 8740605108 |
EAN | 9788740605105 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |