Grundbogen i sous vide
og Imerco har længe solgt udstyr til sous vide. Det er ganske forståeligt at sous vide nu går sin sejrsgang. Med sous vide får du mad i topklasse og mørt kød, hver gang.
Sous vide er fransk for ”under vakuum”. Rent praktisk er metoden at du vakuumpakker dine råvarer med krydderurter eller anden ønsket smag i en pose og lægger posen i vandbad. Vandbadet holder en stabil temperatur under hele tilberedningen. Vakuumpakningen sikrer at smagen bliver i maden, og sammen med den kontrollerede temperatur, får du et væld af nye muligheder i madlavningen. En stensikker genvej til et topresultat.
Sous vide giver optimalt udbytte af råvarerne, og du kan bruge billigere og mere smagfulde udskæringer, der nu med garanti bliver saftige og møre. Du behøver aldrig mere at være nervøs for fødevaresikkerheden når du spiser grillkylling
og hverdagsmadlavningen bliver lettere, med lækre, frysevenlige retter. Med sous vide i huset og denne bog i hånden, får du kontrol med kvaliteten og kan imponere familie og venner med en perfekt tilberedt T-bone steak.
Forfatter | Peter Friehling |
---|---|
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr, Kogebøger: hovedretter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 2. jun. 2016 |
Sideantal | 148 |
Bredde | 173 |
Højde | 243 |
Dybde | 22 |
Vægt | 616 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 8. feb. 2019 |
Oplag | 4 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740609257 |
ISBN-10 | 8740609251 |
EAN | 9788740609257 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |