Grundrepertoire - institution og cafeteria
65,00 kr
950
ISBN
9788778810632
Grundrepertoire - institution og cafeteria omhandler to hovedarbejdsområder. I institutionsdelen fokuseres der på kostplanlægning, madens sammensætning, målgrupper samt kostformer ved sygdom. I cafeteria/kantinedelen gennemgås arbejdsområder, funktioner, betjeningsformer samt varesortiment på de forskellige typer arbejdspladser. Endvidere berøres råvarer, halv- og helfabrikata.
| Forfatter | Finn S. Kristensen, Alice Linning |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Tegneserier |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 83 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1998 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 2 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788778810632 |
| ISBN-10 | 8778810639 |
| EAN | 9788778810632 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |

