Grundrepertoire - institution og cafeteria

Af: Finn S. Kristensen, Alice Linning
65,00 kr
950
ISBN
9788778810632
Grundrepertoire - institution og cafeteria omhandler to hovedarbejdsområder. I institutionsdelen fokuseres der på kostplanlægning, madens sammensætning, målgrupper samt kostformer ved sygdom. I cafeteria/kantinedelen gennemgås arbejdsområder, funktioner, betjeningsformer samt varesortiment på de forskellige typer arbejdspladser. Endvidere berøres råvarer, halv- og helfabrikata.
Specifikationer
Forfatter Finn S. Kristensen, Alice Linning
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Tegneserier
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 83
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1998
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 2
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788778810632
ISBN-10 8778810639
EAN 9788778810632
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.