Grundrepertoire - institution og cafeteria
65,00 kr
950
ISBN
9788778810632
Grundrepertoire - institution og cafeteria omhandler to hovedarbejdsområder. I institutionsdelen fokuseres der på kostplanlægning, madens sammensætning, målgrupper samt kostformer ved sygdom. I cafeteria/kantinedelen gennemgås arbejdsområder, funktioner, betjeningsformer samt varesortiment på de forskellige typer arbejdspladser. Endvidere berøres råvarer, halv- og helfabrikata.
Forfatter | Finn S. Kristensen, Alice Linning |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Tegneserier |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 83 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 2 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778810632 |
ISBN-10 | 8778810639 |
EAN | 9788778810632 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |