Grundrepertoire - kok og smørrebrød

Af: Hanne Linnebjerg, Per Thomsen
91,25 kr
500
ISBN
9788775105670
Grundrepertoire - kok og smørrebrød omhandler først kokkens arbejdsområder: Menuplanlægning, menusammensætning og menurækkefølge. Dernæst sættes fokus på grundrepertoiret i det varme køkken.
Smørrebrødsjomfruens arbejdsområder: Smørrebrød, sild, platter, receptioner, koldt bord m.m. bliver på samme måde beskrevet i den anden halvdel af hæftet.
Specifikationer
Forfatter Hanne Linnebjerg, Per Thomsen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 80
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1997
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 0
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788775105670
ISBN-10 8775105675
EAN 9788775105670
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.