Grundrepertoire - kok og smørrebrød
91,25 kr
500
ISBN
9788775105670
Grundrepertoire - kok og smørrebrød omhandler først kokkens arbejdsområder: Menuplanlægning, menusammensætning og menurækkefølge. Dernæst sættes fokus på grundrepertoiret i det varme køkken.
Smørrebrødsjomfruens arbejdsområder: Smørrebrød, sild, platter, receptioner, koldt bord m.m. bliver på samme måde beskrevet i den anden halvdel af hæftet.
Smørrebrødsjomfruens arbejdsområder: Smørrebrød, sild, platter, receptioner, koldt bord m.m. bliver på samme måde beskrevet i den anden halvdel af hæftet.
| Forfatter | Hanne Linnebjerg, Per Thomsen |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 80 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1997 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 0 |
| Udgave | 0 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
| ISBN-13 | 9788775105670 |
| ISBN-10 | 8775105675 |
| EAN | 9788775105670 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



