Grundrepertoire - kok og smørrebrød
91,25 kr
500
ISBN
9788775105670
Grundrepertoire - kok og smørrebrød omhandler først kokkens arbejdsområder: Menuplanlægning, menusammensætning og menurækkefølge. Dernæst sættes fokus på grundrepertoiret i det varme køkken.
Smørrebrødsjomfruens arbejdsområder: Smørrebrød, sild, platter, receptioner, koldt bord m.m. bliver på samme måde beskrevet i den anden halvdel af hæftet.
Smørrebrødsjomfruens arbejdsområder: Smørrebrød, sild, platter, receptioner, koldt bord m.m. bliver på samme måde beskrevet i den anden halvdel af hæftet.
Forfatter | Hanne Linnebjerg, Per Thomsen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 80 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788775105670 |
ISBN-10 | 8775105675 |
EAN | 9788775105670 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |