Grundtilberedning
Af: Christian Fentz, Martin Christopher Webb
150,00 kr
554
ISBN
9788770823036
Denne bog er skrevet til dig, der vil arbejde professionelt med mad.
Grundtilberedningerne er nøglen til det håndværk, du uddanner dig til.
Grundtilberedning er tilrettelagt med henblik på at formidle det faglige stof så letforståeligt som muligt. Teksten understøttes af et levende layout og en lang række fotos, som er udarbejdet specielt til formålet.
Grundtilberedning er målrettet undervisningen på grundforløbet Mad til Mennesker på erhvervsuddannelserne, men er også velegnet til undervisningen på produktionsskoler og andre uddannelsesinstitutioner med grundtilberedning på skemaet.
Grundtilberedningerne er nøglen til det håndværk, du uddanner dig til.
Grundtilberedning er tilrettelagt med henblik på at formidle det faglige stof så letforståeligt som muligt. Teksten understøttes af et levende layout og en lang række fotos, som er udarbejdet specielt til formålet.
Grundtilberedning er målrettet undervisningen på grundforløbet Mad til Mennesker på erhvervsuddannelserne, men er også velegnet til undervisningen på produktionsskoler og andre uddannelsesinstitutioner med grundtilberedning på skemaet.
Forfatter | Christian Fentz, Martin Christopher Webb |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | For erhvervsuddannelse, Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 20. dec. 2011 |
Sideantal | 93 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 20. dec. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788770823036 |
ISBN-10 | 8770823030 |
EAN | 9788770823036 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Henrik Stig Møller |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Mads Enequist |
Undskyldningskode | 554 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Skole- og lærebøger, div. | ![]() |
EkspeditionsID | 729 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788770823036 | ![]() |
ISBN | 978-87-7082-303-6 | |
BOPISBN13 | 9788770823036 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Grundtilberedning | ![]() |
Varetekst | Grundtilberedning; Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Serietitel | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse | ![]() |
Titel_Del_Hovedtitel | Grundtilberedning | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | madlavning¤undervisningsmaterialer¤for erhvervsuddannelse | |
Anvendelighed | Beregnet for grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsuddannelserne | |
Forlagstekst | Denne bog er skrevet til dig, der vil arbejde professionelt med mad. Grundtilberedningerne er nøglen til det håndværk, du uddanner dig til. Grundtilberedning er tilrettelagt med henblik på at formidle det faglige stof så letforståeligt som muligt. Teksten understøttes af et levende layout og en lang række fotos, som er udarbejdet specielt til formålet. Grundtilberedning er målrettet undervisningen på grundforløbet Mad til Mennesker på erhvervsuddannelserne, men er også velegnet til undervisningen på produktionsskoler og andre uddannelsesinstitutioner med grundtilberedning på skemaet. | ![]() |
DBCIndholdsfortegnelse | Stegemetoder ; Kogemetoder ; Jævnemetoder | |
ForlagsNavn | Erhvervsskolernes Forlag | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2011 | |
Bibliografisk historie | Tidligere: 1. udgave. 2011 | |
Medforfatter | Christian Fentz, Martin Christopher Webb | ![]() |
Fotograf | Mads Enequist | |
Tegner | Henrik Stig Møller | |
Indbindingsform | 11 | ![]() |
Sider | 93 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2011-12-21 00:00:00 | |
Bestillingsnummer | 101121-1 | ![]() |
Decimalklasse | 64.1 | |
ThemaKode | WBA¤JNUM¤4Z-DK-H | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 914 541 5 | |
FørsteUdgivÅr | 2006 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 2 | |
ÅrForSenesteOplag | 2011 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2011 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2012-02-09 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2011-12-20 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2011-12-21 | |
DagForSenesteÆndring | 2014-11-19 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20120123180703 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20111228 | |
Forlagets hjemsted | Odense | ![]() |
År (fra DBC) | 2011 | |
Ophavsangivelse | Christian Fentz, Martin Christopher Webb | |
Personnavn | Christian Fentz, Martin Christopher Webb | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 93 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Ny ændret udgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | tr. i udl. | |
Faglitteratur_Niveau | Fagligt niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201204¤BKM201204 | |
Udgivelsesår | 2011 |
Bøger i samme varegruppe: