Grundtilberedning
175,00 kr
500
ISBN
9788778816498
Grundtilberedning gør eleven i stand til at klargøre, fremstille og anrette enkle varme og kolde retter også ud fra ernæringsmæssige principper til servering i henholdsvis restaurant, institution, fastfoodforretning, forretning inden for detailhandel, cafeteria og kantine.
Det indeholder 5 hovedafsnit:
- Næringsstoffernes forandring under tilberedning - Vand, protein, kulhydrater og fedt gennemgås, også ud fra deres køkkenmæssige egenskaber;
- Grundtilberedning - Blanchering, kogning, dampning, sautering, pandestegning, grillstegning, friturestegning, ovnstegning, braisering, saltning, røgning og bagning med varm gærdej;
- Grundsupper, grundskyer og fonder;
- Jævnemetoder;
- Legering og montering.
Det indeholder 5 hovedafsnit:
- Næringsstoffernes forandring under tilberedning - Vand, protein, kulhydrater og fedt gennemgås, også ud fra deres køkkenmæssige egenskaber;
- Grundtilberedning - Blanchering, kogning, dampning, sautering, pandestegning, grillstegning, friturestegning, ovnstegning, braisering, saltning, røgning og bagning med varm gærdej;
- Grundsupper, grundskyer og fonder;
- Jævnemetoder;
- Legering og montering.
| Undertitel | Grund- og områdefag 5 |
|---|---|
| Forfatter | Jørgen N. Teglgård, Jørgen N. Teglgaard |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
| Sideantal | 61 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2006 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 4 |
| Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse.¤Grund- og områdefag. |
| ISBN-13 | 9788778816498 |
| ISBN-10 | 8778816491 |
| EAN | 9788778816498 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |


