Grundtilberedning
175,00 kr
500
ISBN
9788778816498
Grundtilberedning gør eleven i stand til at klargøre, fremstille og anrette enkle varme og kolde retter også ud fra ernæringsmæssige principper til servering i henholdsvis restaurant, institution, fastfoodforretning, forretning inden for detailhandel, cafeteria og kantine.
Det indeholder 5 hovedafsnit:
- Næringsstoffernes forandring under tilberedning - Vand, protein, kulhydrater og fedt gennemgås, også ud fra deres køkkenmæssige egenskaber;
- Grundtilberedning - Blanchering, kogning, dampning, sautering, pandestegning, grillstegning, friturestegning, ovnstegning, braisering, saltning, røgning og bagning med varm gærdej;
- Grundsupper, grundskyer og fonder;
- Jævnemetoder;
- Legering og montering.
Det indeholder 5 hovedafsnit:
- Næringsstoffernes forandring under tilberedning - Vand, protein, kulhydrater og fedt gennemgås, også ud fra deres køkkenmæssige egenskaber;
- Grundtilberedning - Blanchering, kogning, dampning, sautering, pandestegning, grillstegning, friturestegning, ovnstegning, braisering, saltning, røgning og bagning med varm gærdej;
- Grundsupper, grundskyer og fonder;
- Jævnemetoder;
- Legering og montering.
Undertitel | Grund- og områdefag 5 |
---|---|
Forfatter | Jørgen N. Teglgård, Jørgen N. Teglgaard |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 61 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse.¤Grund- og områdefag. |
ISBN-13 | 9788778816498 |
ISBN-10 | 8778816491 |
EAN | 9788778816498 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |