Grundtilberedning

Af: Jørgen N. Teglgård, Jørgen N. Teglgaard
175,00 kr
500
ISBN
9788778816498
Grundtilberedning gør eleven i stand til at klargøre, fremstille og anrette enkle varme og kolde retter også ud fra ernæringsmæssige principper til servering i henholdsvis restaurant, institution, fastfoodforretning, forretning inden for detailhandel, cafeteria og kantine.

Det indeholder 5 hovedafsnit:
- Næringsstoffernes forandring under tilberedning - Vand, protein, kulhydrater og fedt gennemgås, også ud fra deres køkkenmæssige egenskaber;
- Grundtilberedning - Blanchering, kogning, dampning, sautering, pandestegning, grillstegning, friturestegning, ovnstegning, braisering, saltning, røgning og bagning med varm gærdej;
- Grundsupper, grundskyer og fonder;
- Jævnemetoder;
- Legering og montering.

Specifikationer
Undertitel Grund- og områdefag 5
Forfatter Jørgen N. Teglgård, Jørgen N. Teglgaard
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 61
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2006
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 4
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse.¤Grund- og områdefag.
ISBN-13 9788778816498
ISBN-10 8778816491
EAN 9788778816498
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.