Grundtilberedning

Af: Christian Fentz, Martin Christopher Webb
150,00 kr
På lager
ISBN
9788770824781
Denne bog er skrevet til dig, der vil arbejde professionelt med mad.

Grundtilberedningerne er nøglen til det håndværk, du uddanner dig til.

Grundtilberedning er tilrettelagt med henblik på at formidle det faglige stof så letforståeligt som muligt. Teksten understøttes af et levende layout og en lang række fotos, som er udarbejdet specielt til formålet.

Grundtilberedning er målrettet undervisningen på grundforløbet Mad til Mennesker på erhvervsuddannelserne, men er også velegnet til undervisningen på produktionsskoler og andre uddannelsesinstitutioner med grundtilberedning på skemaet.
Specifikationer
Forfatter Christian Fentz, Martin Christopher Webb
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Paperback
Thema koder For erhvervsuddannelse, Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 19. nov. 2014
Sideantal 93
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2006
Oplagsdato 19. nov. 2014
Oplag 1
Udgave 3
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788770824781
ISBN-10 8770824789
EAN 9788770824781
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Henrik Stig Møller
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Mads Enequist
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.