Ægte glutenfri surdej

Af: Theresa Vangsøe
248,75 kr
På lager
ISBN
9788740677874

Surdejsbagere åbner butikker i massevis, og blandt hjemmebagere er surdej den største trend. Hvis man som glutenallergiker går rundt i den tro, at man ikke kan være med på vognen, kan man godt tro om igen. Det kan man nemlig. Theresa Vangsøe viser i sin nye bagebog vejen til lækkert brød bagt med surdej – helt og aldeles glutenfrit.

Lækker konsistens, dyb og god smag og et flot udseende er nogle af de ting, som en klassisk surdej giver dit brød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdej kan du opnå samme flotte resultat med dit glutenfri bagværk – smagen er i top, konsistensen helt, som den skal være, og brødet er smukt. Ingen vil tro, der er tale om glutenfri brød.
Bogen indeholder 30 opskrifter og en anvisning til at lære de forskellige glutenfri melsorter at kende. Der er nemlig tale om helt glutenfrit bagværk. Når man køber glutenfrie produkter i dagligvarehandlen, er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder gluten. I Theresa Vangsøes hjemmebageri er det ægte glutenfrit.

Specifikationer
Undertitel opskrifter på brød, tærter og kager bagt helt uden gluten
Forfatter Theresa Vangsøe
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger: bagning, brød og kager, Mad og drikke osv., Specielle diæter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 22. apr. 2022
Sideantal 126
Bredde 198
Højde 258
Dybde 18
Vægt 603
Første udgave 2022
Oplagsdato 22. apr. 2022
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8740677877
EAN 9788740677874
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.