Ægte glutenfri

Af: Theresa Vangsø
248,75 kr
På lager
ISBN
9788740620238
At bage - og spise - glutenfrit er en stor trend og gavnligt for rigtigt mange mennesker. Men glutenfri er ikke nødvendigvis helt glutenfri. Når man køber færdige produkter med stemplet "glutenfri" er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet "glutenfri", men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker er det selvfølgelig bedst at spise 'ægte glutenfrit' og allergi eller ej er det en større fornøjelse at vide at man med god samvittighed kan sige 'ægte glutenfri', når man sætter velduftende hjemmebag på bordet.
Velduftende og velsmagende ÆGTE GLUTENFRI brød og kager er netop hvad man kan servere med denne bagebogs 50 opskrifter.

Theresa Vangsø (f. 1998) har bagt glutenfrit og udviklet egne opskrifter siden hun som 13-årig blev diagnosticeret med glutenallergi. Til daglig arbejder hun med helsekost i forretningen Ren Kost i Aarhus. Hun står bag bloggen La Mia Cucina.dk med glutenfrie opskrifter.

Specifikationer
Undertitel Bagværk helt uden hvedestivelse
Forfatter Theresa Vangsø
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Kogebøger: bagning, brød og kager, Mad og drikke osv., Specielle diæter, Sund mad og helsekost
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 20. mar. 2018
Sideantal 160
Bredde 198
Højde 258
Dybde 20
Vægt 687
Første udgave 2018
Oplagsdato 20. mar. 2018
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788740620238
ISBN-10 8740620239
EAN 9788740620238
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.