Gyldendals små kogebøger Fjerkræ
20,00 kr
500
ISBN
9788702086393
Fjerkræ er dejlig mad, som kan varieres på et hav af måder. Den milde smag indbyder til krydringer fra alverdens køkkener. Her får du en række nemme opskrifter, som både egner sig til sund og hurtig hverdagsmad og til at servere for et par gæster. Prøv fx:.
· Kyllingkokossuppe
· Teriyaki-kyllingeoverlår med ingefær
· Kalkunschnitzler med parmaskinke og salvie
· Ovnstegte andelår på rodfrugtbund
Bente Nissen Lundsgaard er madskribent og står bag en lang række kogebøger. Morten Bech Køster er kok og restauratør og har anrettet maden på de appetitvækkende fotos, som fotograf Tine Duch har taget.
Forfatter | Bente Nissen Lundsgaard |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 24. feb. 2010 |
Sideantal | 61 |
Bredde | 135 |
Højde | 197 |
Dybde | 8 |
Vægt | 145 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 24. feb. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
Serie | Gyldendals små kogebøger |
ISBN-13 | 9788702086393 |
ISBN-10 | 8702086393 |
EAN | 9788702086393 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Clemenstrykkeriet A/S |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Tine Duch |