Gyldendals små kogebøger Hakket kød
20,00 kr
500
ISBN
9788702086379
Hakket kød er velegnet til talrige hverdagsretter, som er ikke bare er hurtige og enkle at tilberede, men også billige og børnevenlige. I denne bog får du en række gode opskrifter fra de klassiske hakkebøffer og frikadeller til de mere eksotiske som indiske koftas og lammespid. Mange af retterne kan varieres ,så de kan bruges ofte og stadig være populære både at servere og spise. Prøv fx:
· Frikadeller, hakkebøffer og burgere
· Forloren hare, chili con carne og lasagne
· Gullash-suppe, kalkunpostej og fyldte courgetter
Morten Bech Køster er kok og restauratør og har anrettet maden på de appetitvækkende fotos, som fotograf Tine Duch har taget.
Forfatter | Lone Selfort;Marianne Fredvig Olsen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 24. feb. 2010 |
Sideantal | 61 |
Bredde | 135 |
Højde | 197 |
Dybde | 8 |
Vægt | 145 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 24. feb. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
Serie | Gyldendals små kogebøger |
ISBN-13 | 9788702086379 |
ISBN-10 | 8702086379 |
EAN | 9788702086379 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Clemenstrykkeriet A/S |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Tine Duch |