Gyldendals små kogebøger Hakket kød

Af: Lone Selfort;Marianne Fredvig Olsen
20,00 kr
500
ISBN
9788702086379
Hakket kød er velegnet til talrige hverdagsretter, som er ikke bare er hurtige og enkle at tilberede, men også billige og børnevenlige. I denne bog får du en række gode opskrifter fra de klassiske hakkebøffer og frikadeller til de mere eksotiske som indiske koftas og lammespid. Mange af retterne kan varieres ,så de kan bruges ofte og stadig være populære både at servere og spise. Prøv fx:  ·          Frikadeller, hakkebøffer og burgere ·          Forloren hare, chili con carne og lasagne ·          Gullash-suppe, kalkunpostej og fyldte courgetter   Morten Bech Køster er kok og restauratør og har anrettet maden på de appetitvækkende fotos, som fotograf Tine Duch har taget.
Specifikationer
Forfatter Lone Selfort;Marianne Fredvig Olsen
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 24. feb. 2010
Sideantal 61
Bredde 135
Højde 197
Dybde 8
Vægt 145
Første udgave 2003
Oplagsdato 24. feb. 2010
Oplag 1
Udgave 2
Serie Gyldendals små kogebøger
ISBN-13 9788702086379
ISBN-10 8702086379
EAN 9788702086379
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Clemenstrykkeriet A/S
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Tine Duch
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.