Gyldendals små kogebøger Thai
20,00 kr
500
ISBN
9788702086317
Thaimad er nem og spændende mad – populær over hele verden på grund af sin delikate balance af mange smagsindtryk: surt, sødt, krydret og mildt. Skab selv en række kulinariske oplevelser med disse enkle og hurtige opskrifter på salater, supper, fisk, kød, tilbehør, saucer og desserter. Prøv fx:
• Kokossuppe med kylling
• Lynstegte rejer med chili og cashewnødder
• Grillstegt kød med jordnøddesauce
• Oksekød i grøn karry med aubergine
• Bananfritter
• Papajadrink
Steen Larsen er forfatter til flere fantasifulde kogebøger med inspiration fra hele verden. Morten Bech Køster er kok og restauratør og har anrettet maden på de appetitvækkende fotos, som fotograf Tine Duch har taget.
Forfatter | Steen Larsen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 24. feb. 2010 |
Sideantal | 61 |
Bredde | 135 |
Højde | 197 |
Dybde | 8 |
Vægt | 145 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 24. feb. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
Serie | Gyldendals små kogebøger |
ISBN-13 | 9788702086317 |
ISBN-10 | 8702086317 |
EAN | 9788702086317 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Clemenstrykkeriet A/S |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Tine Duch |