Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Af: Anita Holmen¤Lis Poulsen
268,75 kr
500
ISBN
9788774742456
Forfatternes formål med denne bog er at sikre, at det bliver en fornøjelse at lave vin og ikke en ærgrelse. Resultatet skal være godt hver gang og ikke afhænge af tilfældigheder. Bogen er skrevet så både den, der allerede har prøvet at lave vin og den, der gerne vil i gang med denne syssel, vil have glæde af den.

Begynderen finder her en grundig og systematisk gennemgang af alle faser i vinfremstilling og vil derfor straks kunne få et godt produkt ud af de råvarer og anstrengelser, der investeres. For den, der allerede har nogen erfaring i vinfremstillingens ædle kunst, er der masser af inspiration og nye ideer at hente i bogens mere end 100 opskrifter på alle slags vine og meget mere at lære om de processer, der indgår i en produktion.

Bogen er en opslagsbog, der giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a. Et detaljeret stikordregister gør det nemt at finde frem til den oplysning, man har brug for.

Lis Poulsen og Anita Holmen - 4. generation i en familie, der laver vin på danske bær og frugter - stiller hermed hele deres store erfaringsmateriale til rådighed for læseren.

Bogen, der udkom første gang i 1992, foreligger nu i en ny revideret udgave.
Specifikationer
Undertitel på danske bær og frugter
Forfatter Anita Holmen¤Lis Poulsen
Forlag Hekla
Indbinding Indbundet
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 29. aug. 2001
Sideantal 164
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2001
Oplagsdato 29. aug. 2001
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788774742456
ISBN-10 8774742450
EAN 9788774742456
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.