Helt uden gluten

Af: Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor
230,00 kr
På lager
ISBN
9788740048704
Det er ikke nogen kunst selv at bage brød og kager helt fri for gluten. Denne bog er for alle, der har valgt at spise glutenfrit.

Stadig flere vælger at udelade gluten fra deres kost. Det giver udfordringer, for hvad gør man så? Alternativet er ikke at købe noget tørt glutenfrit brød fra supermarkedshylden. Man kan sagtens bage noget meget bedre selv af høj kvalitet, som hele familien har lyst til at spise.

Denne bog hjælper en godt i gang med at bage lækre brød og kager uden gluten – uden at gå på kompromis med såvel smag som struktur. Det er netop de to forfatteres ønske og ambition at understrege, at dét at leve glutenfrit ikke behøver at være et fravalg, men derimod et tilvalg; både af nye og spændende ingredienser og smage i bagværket og af generel bageglæde.

I bogen er der både klassiske og nye opskrifter på alt fra lækre morgenstykker til forskellige brød, pizzaer og tærter samt et stort udvalg af opskrifter til den søde tand – kager, der smager; om det så er de små kager, muffins og cookies, der frister, eller de store skærekager.

Desuden deler de to bagedamer også gladeligt ud af deres mange erfaringer med glutenfri bagning og kommer med masser af gode råd, praktiske vejledninger, teknikker og tips undervejs, så dejen hæver, som den skal, og er nem at ælte, og brødet i sidste ende får både struktur, sprødhed og en god krumme. Og så bageglæden er helt i top. 

Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor driver sammen Det glutenfri bageatelier, som er et lille glutenfri økobageri beliggende i en nedlagt stationsbygning på Fredensborg Station. De har rigtig mange faste kunder, ikke bare fra det lokale miljø, men også dem, der gerne tager turen for at købe deres brød og kager. Desuden har de mange følgere på Facebook, hvor de også jævnligt afholder deres populære workshops og kurser.
Specifikationer
Undertitel Brød, boller og kager, der smager
Forfatter Kathrine Rosamunde Virring og Mette Marie Viscor
Forlag Politikens Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Diæter og slankekure, Håndtering af allergier, inklusive fødevareallergi, Kogebøger: bagning, brød og kager, Specielle diæter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 10. jan. 2019
Sideantal 140
Bredde 181
Højde 248
Dybde 19
Vægt 560
Første udgave 2019
Oplagsdato 10. jan. 2019
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788740048704
ISBN-10 8740048705
EAN 9788740048704
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.