Hey! Det er hjemmelavet konfekt
198,75 kr
På lager
ISBN
9788717045408
Hjemmelavet konfekt skal laves hele året og hører ikke kun til julen.
Tag børn og bedsteforældrene med i køkkenet, og lav nem og lækker konfekt med enkle råvarer, bl.a. fra supermarkedet. Det er en hyggelig og afslappende måde at være sammen på, og man undgår mel og æg i hele køkkenet.
Brug fantasien, og lav flotte og farverige drys af blendede nødder, tørrede blomster, frugter eller bær.
Med instruktive trin for trin forklaringer på bl.a. temperering af chokolade, gode ideer til hjemmelavet drys og tips til nye måder at bruge den pynt, som bl. a. kan købes i supermarkedet.
Indeholder opskrifter på klassisk og moderne konfekt, konfekt med bagt marcipan og festlig konfekt, som børn vil elske både at lave og spise.
Bagest i bogen findes oversigter over nemme drys og tips & tricks og adresser, der er gode at kende.
Forfatter | Julie Hey |
---|---|
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Jul, Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 22. okt. 2015 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 205 |
Højde | 237 |
Dybde | 18 |
Vægt | 571 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 22. okt. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717045408 |
ISBN-10 | 8717045401 |
EAN | 9788717045408 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |