Historisk kogebog
247,50 kr
Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.
ISBN
9788789531427
Else-Marie Boyhus er pioneren inden for dansk madhistorie. Hun har nu taget den gamle bogserie med titlen Historisk Kogebog fra 1970'erne op og skrevet dem sammen til ét bind. Boyhus nærlæser de gamle kogebøger fra den allerførste i 1616 og frem til Madam mangors 40. oplag i 1910. Hun uddrager de store udviklingslinier, praktiske forudsætninger og mangfoldige detaljer i et klart sprog. Adskillige ordret gengivne opskrifter supplerer teksten.
Undertitel | Kogekunst i Danmark 1616-1910 |
---|---|
Forfatter | Else-Marie Boyhus |
Forlag | Wormianum |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. nov. 2013 |
Sideantal | 251 |
Bredde | 212 |
Højde | 212 |
Dybde | 22 |
Vægt | 972 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 5. nov. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788789531427 |
ISBN-10 | 8789531426 |
EAN | 9788789531427 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | forfatteren |
Illustreret i farver/sh | Nej |