Hjemmebagt

Af: Hanne Risgaard
198,75 kr
500
ISBN
9788702154528
Det er enkelt, udbytterigt og sjovt at bage, og grove brød giver os livsnødvendige fibre, vitaminer og mineraler. Når mel, vand, gær og salt transformeres til et duftende, sprødt og velsmagende brød – eller når man med stolthed kan stille en saftig, hjemmebagt kage på bordet – er der magi i luften. Skærtoft Mølle på Als producerer friskmalet, økologisk mel af høj kvalitet. I denne dejlige bagebog har Hanne Risgaard, som ejer Skærtoft Mølle sammen med sin mand, udvalgt sine bedste opskrifter på brød og andet bagværk. Alt er udførligt forklaret og suppleret med alle fornødne oplysninger om bagning, udstyr, ingredienser, forskellige former for hævemidler og surdeje.   Hjemmebagt fortæller om korn og mel – et fantastisk produkt, som vi har direkte fra naturen – og gennemgår systematisk og enkelt vejen til det bedste bagværk. Bagning er et håndværk, alle kan lære, men det er bedst, når det bliver drevet af lyst, forventning og glæde. Når man har opnået den nødvendige rutine, er det at bage som at cykle: Har man først lært det, kan man det resten af livet.   Bogen er smukt illustreret med fotos af Thomas Tolstrup.
Specifikationer
Undertitel Korn, mel og bagværk fra Skærtoft Mølle
Forfatter Hanne Risgaard
Forlag Gyldendal
Indbinding Hæftet
Thema koder Kogebøger: bagning, brød og kager
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 30. okt. 2013
Sideantal 260
Bredde 214
Højde 272
Dybde 18
Vægt 790
Første udgave 0
Oplagsdato 30. okt. 2013
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788702154528
ISBN-10 8702154528
EAN 9788702154528
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Pia Darfelt
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Thomas Tolstrup
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.