Hjemmelavet
298,75 kr
555
ISBN
9788711395905
HJEMMELAVET
Det er ikke spor svært at lave soltørrede tomater i olie, stoppe en pølse, ryge en laks eller lave yoghurt og friskost. Og så smager det bare meget bedre!
I ”Hjemmelavet” får du 110 autentiske og velafprøvede opskrifter på, hvordan du laver dine egne lækre udgaver af dagligvarer, du plejer at købe i supermarkedet: pasta, chutney, brød og kager, yoghurt, syltetøj, krydderolier og -eddiker, henkogte frugter og grøntsager, lufttørret skinke og patéer, kandiseret frugt, karameller og saft.
Glæd dig til at fylde dit spisekammer med hjemmelavede lækkerier, helt uden kunstige tilsætningsstoffer og fulde af velsmag!
Forfatter | Laurence Laurendon, Gilles Laurendon , Catherine Quévremont, Cathy Ytak, Charlotte Lascève |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Frankrig, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. sep. 2012 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 198 |
Højde | 248 |
Dybde | 31 |
Vægt | 1104 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 6. sep. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711395905 |
ISBN-10 | 8711395907 |
EAN | 9788711395905 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |