Hjemmelavet ost
77,50 kr
500
ISBN
9788779055346
Kirsten Iversen er indehaver af firmaet Dansk Hjemmeproduktion og har i mange år solgt ingredienser til og rådgivet folk i, hvordan de selv kan lave ost. Og det er den viden, hun her giver videre. I bogen forklares, hvordan man hjemme på køkkenbordet bl.a. kan lave labneh (yoghurtost), fynsk rygeost, knapost, fromage blanc eller fromage frais, hytteost, mozzarella, flødeost, fetaost og ost i olie, skimmeloste, rødkitost, Havarti, ricotta og myseost.
| Forfatter | Kirsten Iversen |
|---|---|
| Forlag | Klematis |
| Indbinding | Ukendt |
| Varegruppe | Nedsat & Tilbud, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 23. nov. 2001 |
| Sideantal | 72 |
| Bredde | 245 |
| Højde | 225 |
| Dybde | 10 |
| Vægt | 485 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788779055346 |
| ISBN-10 | 8779055346 |
| EAN | 9788779055346 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





