Hjemmelavet ost

Af: Kirsten Iversen
77,50 kr
500
ISBN
9788779055346
Kirsten Iversen er indehaver af firmaet Dansk Hjemmeproduktion og har i mange år solgt ingredienser til og rådgivet folk i, hvordan de selv kan lave ost. Og det er den viden, hun her giver videre. I bogen forklares, hvordan man hjemme på køkkenbordet bl.a. kan lave labneh (yoghurtost), fynsk rygeost, knapost, fromage blanc eller fromage frais, hytteost, mozzarella, flødeost, fetaost og ost i olie, skimmeloste, rødkitost, Havarti, ricotta og myseost.
Specifikationer
Forfatter Kirsten Iversen
Forlag Klematis
Indbinding Ukendt
Varegruppe Nedsat & Tilbud, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 23. nov. 2001
Sideantal 72
Bredde 245
Højde 225
Dybde 10
Vægt 485
Første udgave 0
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788779055346
ISBN-10 8779055346
EAN 9788779055346
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.