Hjemmelavet ost
77,50 kr
500
ISBN
9788779055346
Kirsten Iversen er indehaver af firmaet Dansk Hjemmeproduktion og har i mange år solgt ingredienser til og rådgivet folk i, hvordan de selv kan lave ost. Og det er den viden, hun her giver videre. I bogen forklares, hvordan man hjemme på køkkenbordet bl.a. kan lave labneh (yoghurtost), fynsk rygeost, knapost, fromage blanc eller fromage frais, hytteost, mozzarella, flødeost, fetaost og ost i olie, skimmeloste, rødkitost, Havarti, ricotta og myseost.
Forfatter | Kirsten Iversen |
---|---|
Forlag | Klematis |
Indbinding | Ukendt |
Varegruppe | Nedsat & Tilbud, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 23. nov. 2001 |
Sideantal | 72 |
Bredde | 245 |
Højde | 225 |
Dybde | 10 |
Vægt | 485 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788779055346 |
ISBN-10 | 8779055346 |
EAN | 9788779055346 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |