Hjertevarm mad fra hele verden
I kogebogen ‘Hjertevarm mad - fra hele verden’ kan der hentes inspiration til hjertesund mad med udgangspunkt i madtraditioner fra de lande, hvor de største minoritetsgrupper i Danmark kommer fra. Kogebogen tager udgangspunkt i de opskrifter, som Bydelsmødre fra hele landet har bidraget med, og indeholder opskrifter fra primært det mellemøstlige, nordafrikanske, tyrkiske, pakistanske og somaliske køkken. Også det iranske, afghanske, filippinske, tamilske og danske køkken er repræsenteret i bogen. Alle opskrifter er gennemgået og tilrettet af mad- og ernæringsfaglige fra Hjerteforeningen, så de overholder de hjerte-rigtige anbefalinger for indtag af f.eks. grøntsager, fuldkorn, salt, sukker og fedt.
Kogebogen følges op af madlavningsaftener og er således en del af et større projekt, som er gennemført i et partnerskab bestående af Hjerteforeningen, Bydelsmødre samt journalist og radiovært Rushy Rashid. Projektet er støttet af TrygFonden.
Forfatter | Rushy Rashid m.fl. |
---|---|
Forlag | People'sPress |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. apr. 2017 |
Sideantal | 140 |
Bredde | 226 |
Højde | 288 |
Dybde | 16 |
Vægt | 910 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 20. apr. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771807479 |
ISBN-10 | 8771807470 |
EAN | 9788771807479 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |