Hvidvin

Af: Jonathan Ray
138,75 kr
500
ISBN
9788715102547
Vin behøver ikke at være en videnskab. Mindre kan også gøre det. Med denne lille bog vil læseren hurtigt få fat i de mest grundlæggende facts omkring hvidvinens fantastiske verden. Tidspunktet for at skabe sig et grundlæggende kendskab til vin har aldrig været bedre end nu, hvor der bliver produceret mere vin af bedre kvalitet og flere sorter - og til priser man kan betale.

Jonathan Ray gennemgår alle de vigtige druesorter - fra Chardonnay til Sauvignon Blanc, fra Riesling til Viognier - og beskriver deres specielle karakteristika og kvaliteter. Hemmeligheden bag, hvordan man læser vinetiketter, bedst opbevarer, serverer og smager på vin, samt hvordan man går til restauranternes vinkort, afslører han også. Med Hvidvin ved hånden vil man snart blive så fortrolig med de vigtigste begreber, at man uden tøven vil kunne vurdere en hvilken som helst flaske hvidvin.
Specifikationer
Forfatter Jonathan Ray
Forlag Lademann
Indbinding Ukendt
Varegruppe Vin, Spiritus & Øl
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 18. sep. 2001
Sideantal 61
Bredde 197
Højde 197
Dybde 12
Vægt 343
Første udgave 0
Oplagsdato 18. sep. 2001
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788715102547
ISBN-10 8715102548
EAN 9788715102547
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Lone Salbæk
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.