Hvidvin
138,75 kr
500
ISBN
9788715102547
Vin behøver ikke at være en videnskab. Mindre kan også gøre det. Med denne lille bog vil læseren hurtigt få fat i de mest grundlæggende facts omkring hvidvinens fantastiske verden. Tidspunktet for at skabe sig et grundlæggende kendskab til vin har aldrig været bedre end nu, hvor der bliver produceret mere vin af bedre kvalitet og flere sorter - og til priser man kan betale.
Jonathan Ray gennemgår alle de vigtige druesorter - fra Chardonnay til Sauvignon Blanc, fra Riesling til Viognier - og beskriver deres specielle karakteristika og kvaliteter. Hemmeligheden bag, hvordan man læser vinetiketter, bedst opbevarer, serverer og smager på vin, samt hvordan man går til restauranternes vinkort, afslører han også. Med Hvidvin ved hånden vil man snart blive så fortrolig med de vigtigste begreber, at man uden tøven vil kunne vurdere en hvilken som helst flaske hvidvin.
Jonathan Ray gennemgår alle de vigtige druesorter - fra Chardonnay til Sauvignon Blanc, fra Riesling til Viognier - og beskriver deres specielle karakteristika og kvaliteter. Hemmeligheden bag, hvordan man læser vinetiketter, bedst opbevarer, serverer og smager på vin, samt hvordan man går til restauranternes vinkort, afslører han også. Med Hvidvin ved hånden vil man snart blive så fortrolig med de vigtigste begreber, at man uden tøven vil kunne vurdere en hvilken som helst flaske hvidvin.
Forfatter | Jonathan Ray |
---|---|
Forlag | Lademann |
Indbinding | Ukendt |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 18. sep. 2001 |
Sideantal | 61 |
Bredde | 197 |
Højde | 197 |
Dybde | 12 |
Vægt | 343 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 18. sep. 2001 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788715102547 |
ISBN-10 | 8715102548 |
EAN | 9788715102547 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Lone Salbæk |
Illustreret i farver/sh | Nej |