Hvorfor meditere?

Af: Matthieu Ricard
197,50 kr
På lager
ISBN
9788792542250
Lær kunsten at meditere
Overalt, hvor han kommer, bliver den buddhistiske munk Matthieu Ricard bedt om at forklare, hvad meditation er, hvordan man gør det, og hvad det kan føre til. I denne elegante, guidende og let tilgængelige bog giver han svar på disse spørgsmål.
Selv om meditation er en livslang proces, selv for den viseste, kan vi ved at meditere dagligt ændre vores forståelse af os selv og verden omkring os. I denne glimrende lille bog fører Ricard os gennem meditationens teori, spiritualitet og praktiske aspekter. Han illustrerer hvert trin i sin undervisning med eksempler, der fører læserne dybere ind i deres egen praksis.
På grundlag af sine erfaringer som munk, sin nærlæsning af hellige tekster og sin dybe viden om de buddhistiske mestre viser Ricard, hvilke betydelige goder meditation baseret på uselvisk kærlighed og medfølelse kan medføre for os alle.
Matthieu Ricard er en buddhistisk munk, som havde en lovende karriere som forsker i cellegenetik, før han for 40 år siden forlod Frankrig for at studere buddhisme i Himalayaregionen. Han er bestsellerforfatter, oversætter og fotograf samt aktiv deltager i videnskabelige forskningsprogrammer om meditationens indvirkning på hjernen. Han bor i Nepal og vier meget af sin tid til humanitære
projekter i Himalayaregionen.
Bogen fås også som e-bog.
Specifikationer
Undertitel At arbejde med tanker og følelser
Forfatter Matthieu Ricard
Forlag Forlaget Mindspace
Indbinding Hæftet
Thema koder Buddhisme, Sind, krop, sjæl: meditation og visualisering, Spiritualitet og religiøse oplevelser
Varegruppe Krop og sind, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 12. mar. 2012
Sideantal 160
Bredde 131
Højde 201
Dybde 12
Vægt 200
Første udgave 2012
Oplagsdato 12. mar. 2012
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788792542250
ISBN-10 8792542255
EAN 9788792542250
Sprog dan
Orignalsprog fre
Oversætter Tom Bøgeskov
Omslagsgrafiker Louises Design
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.