Hygiejne
143,75 kr
950
ISBN
9788778811110
Hygiejne omhandler emnet i alle dets aspekter:Personlig hygiejne omfatter ud over håndhygiejne også fodpleje og mundhygiejne.Produktionshygiejne sætter fokus på produktionen af kager, desserter og is samt fastfoodfremstilling. De kritiske punkter påpeges systematisk, og der gives vejledning i, hvordan man sikrer ikke-forurenede produkter.Rengøring er også behandlet udførligt.Kapitler om brødhygiejne samt om bagerfagets kryb afslutter hæftet.
Forfatter | Nete K. Dalsgaard |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 95 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1998 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
Serie | Bager |
ISBN-13 | 9788778811110 |
ISBN-10 | 8778811112 |
EAN | 9788778811110 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |