Hygiejne
93,75 kr
950
ISBN
9788778813770
Grundfagshæfterne til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser udgør et hele. Tilsammen sikrer de en generel, ensartet grundviden om alt det, branchens kommende udøvere bør vide. Hæfterne er tilrettelagt efter bekendtgørelsen inden for grundfagene.
Hæfterne er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og teksten er overalt fulgt af illustrationer. I hæfterne indgår opgaver.
Seriens titler:
1 Dansk2 Engelsk3 Hygiejne4 Miljø5 Naturfag6 Produktudvikling - produktion - service7 Sundhed8 Psykologi9 Samfundsfag
3 Hygiejne sætter fokus på forurening af levnedsmidler, og hvordan man hindrer dette. De forskellige forureningskilder gennemgås med vægten på mikroorganismer. Ligeledes indeholder hæftet udførlige afsnit om egenkontrol og rengøring.
Hæfterne er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og teksten er overalt fulgt af illustrationer. I hæfterne indgår opgaver.
Seriens titler:
1 Dansk2 Engelsk3 Hygiejne4 Miljø5 Naturfag6 Produktudvikling - produktion - service7 Sundhed8 Psykologi9 Samfundsfag
3 Hygiejne sætter fokus på forurening af levnedsmidler, og hvordan man hindrer dette. De forskellige forureningskilder gennemgås med vægten på mikroorganismer. Ligeledes indeholder hæftet udførlige afsnit om egenkontrol og rengøring.
Forfatter | Kirsten Grøn |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 88 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
Serie | Grundfag¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778813770 |
ISBN-10 | 8778813778 |
EAN | 9788778813770 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |