Hygiejne

Af: Kirsten Grøn
93,75 kr
950
ISBN
9788778813770
Grundfagshæfterne til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser udgør et hele. Tilsammen sikrer de en generel, ensartet grundviden om alt det, branchens kommende udøvere bør vide. Hæfterne er tilrettelagt efter bekendtgørelsen inden for grundfagene.
Hæfterne er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og teksten er overalt fulgt af illustrationer. I hæfterne indgår opgaver.
Seriens titler:
1 Dansk2 Engelsk3 Hygiejne4 Miljø5 Naturfag6 Produktudvikling - produktion - service7 Sundhed8 Psykologi9 Samfundsfag
3 Hygiejne sætter fokus på forurening af levnedsmidler, og hvordan man hindrer dette. De forskellige forureningskilder gennemgås med vægten på mikroorganismer. Ligeledes indeholder hæftet udførlige afsnit om egenkontrol og rengøring.
Specifikationer
Forfatter Kirsten Grøn
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 88
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2003
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 4
Serie Grundfag¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788778813770
ISBN-10 8778813778
EAN 9788778813770
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.