Hygiejne og egenkontrol

Af: Solveig Sørensen
137,50 kr
554
ISBN
9788778814364
Madforgiftninger har eksisteret til alle tider. I dag har vi heldigvis viden om, hvordan de opstår, og dette hæfte beskriver udførligt, hvad der kan gøre maden dårlig og farlig at spise, og hvordan man skal arbejde for at undgå det.Hygiejne og Egenkontrol fokuserer på de kritiske punkter i levnedsmiddelfremstilling og giver et klart billede af, hvilke hygiejniske belastninger det enkelte levnedsmiddel kan komme ud for i produktionen.Hæftet er godkendt af Fødevaredirektoratet, og det tager udgangspunkt i den gældende lovgivning.Dette hæfte er beregnet som kursusmateriale til Arbejdsmarkedsstyrelsens kursus i hygiejne og egenkontrol, men giver også en god viden til den, der ellers ønsker at tilegne sig kendskab til emnet.
Specifikationer
Forfatter Solveig Sørensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 70
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2003
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 3
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse.
ISBN-13 9788778814364
ISBN-10 8778814367
EAN 9788778814364
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.