Hygiejne og egenkontrol

Af: Solveig Sørensen
143,75 kr
På lager
ISBN
9788770820462
Madforgiftninger har eksisteret til alle tider.

I dag har vi heldigvis viden om, hvordan de opstår, og dette hæfte beskriver udførligt, hvad der kan gøre maden dårlig og farlig at spise, og hvordan man skal arbejde for at undgå det.

Hygiejne og Egenkontrol fokuserer på de kritiske punkter i levnedsmiddelfremstilling og giver et klart billede af, hvilke hygiejniske belastninger det enkelte levnedsmiddel kan komme ud for i produktionen.

Hæftet tager udgangspunkt i den gældende lovgivning.

Dette hæfte er beregnet som kursusmateriale til Arbejdsmarkedsstyrelsens kursus i hygiejne og egenkontrol, men giver også en god viden til den, der ellers ønsker at tilegne sig kendskab til emnet.
Specifikationer
Forfatter Solveig Sørensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 25. mar. 2009
Sideantal 69
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2009
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 4
Serie Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
ISBN-13 9788770820462
ISBN-10 8770820465
EAN 9788770820462
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.