Hygiejne og egenkontrol
143,75 kr
På lager
ISBN
9788770820462
Madforgiftninger har eksisteret til alle tider.
I dag har vi heldigvis viden om, hvordan de opstår, og dette hæfte beskriver udførligt, hvad der kan gøre maden dårlig og farlig at spise, og hvordan man skal arbejde for at undgå det.
Hygiejne og Egenkontrol fokuserer på de kritiske punkter i levnedsmiddelfremstilling og giver et klart billede af, hvilke hygiejniske belastninger det enkelte levnedsmiddel kan komme ud for i produktionen.
Hæftet tager udgangspunkt i den gældende lovgivning.
Dette hæfte er beregnet som kursusmateriale til Arbejdsmarkedsstyrelsens kursus i hygiejne og egenkontrol, men giver også en god viden til den, der ellers ønsker at tilegne sig kendskab til emnet.
I dag har vi heldigvis viden om, hvordan de opstår, og dette hæfte beskriver udførligt, hvad der kan gøre maden dårlig og farlig at spise, og hvordan man skal arbejde for at undgå det.
Hygiejne og Egenkontrol fokuserer på de kritiske punkter i levnedsmiddelfremstilling og giver et klart billede af, hvilke hygiejniske belastninger det enkelte levnedsmiddel kan komme ud for i produktionen.
Hæftet tager udgangspunkt i den gældende lovgivning.
Dette hæfte er beregnet som kursusmateriale til Arbejdsmarkedsstyrelsens kursus i hygiejne og egenkontrol, men giver også en god viden til den, der ellers ønsker at tilegne sig kendskab til emnet.
Forfatter | Solveig Sørensen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 25. mar. 2009 |
Sideantal | 69 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788770820462 |
ISBN-10 | 8770820465 |
EAN | 9788770820462 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |