I køkkenet med brdr. Koch

Af: Michael Koch, Jesper Koch
298,75 kr
555
ISBN
9788711266564
Kom med i Kocheskole

Tvillingebrødrene Jesper og Michael Koch inviterer indenfor i deres berømte køkken og viser, hvordan man selv med lidt snilde og den rette instruktion kan lave den lækreste kokkemad.

Med udgangspunkt i de mest almindelige grøntsager, som alle har mulighed for at få fat i, har brødrene tilberedt 40 delikate grøntsags- og kødretter, 15 dejlige desserter og 5 fantastiske bageopskrifter. Alle retter er udsat for brødrenes særlige twist, og opskrifterne er desuden forsynet med nyttige kokketips og forslag til, hvordan man selv anretter maden, så den ligner en rigtig restaurant-servering.

I løbet af de fem år, der er gået, siden brødrene udgav deres første bog Kocherier (Aschehoug 2003), er deres mad blevet sundere og mere mager. Balancen mellem grøntsager og kød er i fokus, men den kreative og ukrukkede tilgang til maden er stadig den samme.

Alle bogens billeder er taget af fotograf Claes Bech-Poulsen, der er kendt for sine fotografier af den absolutte gastronomiske elite både herhjemme og i udlandet.
Specifikationer
Forfatter Michael Koch, Jesper Koch
Forlag Lindhardt & Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 20. aug. 2008
Sideantal 182
Bredde 200
Højde 255
Dybde 23
Vægt 882
Første udgave 2000
Oplagsdato 20. aug. 2008
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711266564
ISBN-10 8711266562
EAN 9788711266564
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.