I køkkenet med brdr. Koch
298,75 kr
555
ISBN
9788711266564
Kom med i Kocheskole
Tvillingebrødrene Jesper og Michael Koch inviterer indenfor i deres berømte køkken og viser, hvordan man selv med lidt snilde og den rette instruktion kan lave den lækreste kokkemad.
Med udgangspunkt i de mest almindelige grøntsager, som alle har mulighed for at få fat i, har brødrene tilberedt 40 delikate grøntsags- og kødretter, 15 dejlige desserter og 5 fantastiske bageopskrifter. Alle retter er udsat for brødrenes særlige twist, og opskrifterne er desuden forsynet med nyttige kokketips og forslag til, hvordan man selv anretter maden, så den ligner en rigtig restaurant-servering.
I løbet af de fem år, der er gået, siden brødrene udgav deres første bog Kocherier (Aschehoug 2003), er deres mad blevet sundere og mere mager. Balancen mellem grøntsager og kød er i fokus, men den kreative og ukrukkede tilgang til maden er stadig den samme.
Alle bogens billeder er taget af fotograf Claes Bech-Poulsen, der er kendt for sine fotografier af den absolutte gastronomiske elite både herhjemme og i udlandet.
Tvillingebrødrene Jesper og Michael Koch inviterer indenfor i deres berømte køkken og viser, hvordan man selv med lidt snilde og den rette instruktion kan lave den lækreste kokkemad.
Med udgangspunkt i de mest almindelige grøntsager, som alle har mulighed for at få fat i, har brødrene tilberedt 40 delikate grøntsags- og kødretter, 15 dejlige desserter og 5 fantastiske bageopskrifter. Alle retter er udsat for brødrenes særlige twist, og opskrifterne er desuden forsynet med nyttige kokketips og forslag til, hvordan man selv anretter maden, så den ligner en rigtig restaurant-servering.
I løbet af de fem år, der er gået, siden brødrene udgav deres første bog Kocherier (Aschehoug 2003), er deres mad blevet sundere og mere mager. Balancen mellem grøntsager og kød er i fokus, men den kreative og ukrukkede tilgang til maden er stadig den samme.
Alle bogens billeder er taget af fotograf Claes Bech-Poulsen, der er kendt for sine fotografier af den absolutte gastronomiske elite både herhjemme og i udlandet.
Forfatter | Michael Koch, Jesper Koch |
---|---|
Forlag | Lindhardt & Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. aug. 2008 |
Sideantal | 182 |
Bredde | 200 |
Højde | 255 |
Dybde | 23 |
Vægt | 882 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 20. aug. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711266564 |
ISBN-10 | 8711266562 |
EAN | 9788711266564 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |