I køkkenet med Dukan diæten
Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig, og nu er opfølgeren, I køkkenet med Dukan Diæten, endelig at finde på dansk. Bogen er spækket med lækre retter, der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. De 200 opskrifter er udviklet til kurens to første faser, angrebsfasen og og vekselfasen, og rummer derfor både rene proteinretter og retter med både proteiner og grønsager. Bogen byder på et mekka af smagsoplevelser og indeholder opskrifter på alt fra kold tomatsuppe og lakseterrine til osso bucco og provencalsk kylling for ikke at tale om de mange skønne desserter som blandt andet kaneltærte, cookies og citronmousse.
Om forfatteren
Pierre Dukan er fransk læge og har hjulpet millioner af mennesker med at tabe sig. Han har skrevet over tyve bøger, der tilsammen har solgt 2,5 millioner eksemplarer. Hans bestseller Dukan diæten har ligger på bestsellerlisterne i 10 år.
Forfatter | Pierre Dukan |
---|---|
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Specielle diæter |
Varegruppe | Krop og sind, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. apr. 2013 |
Sideantal | 239 |
Bredde | 159 |
Højde | 235 |
Dybde | 25 |
Vægt | 706 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 14. aug. 2014 |
Oplag | 4 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740009941 |
ISBN-10 | 8740009947 |
EAN | 9788740009941 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |