Inderlig
3.500,00 kr
558
ISBN
9788702218671
Eksklusiv kogebog om indmad til madelskere uden hang til lette løsninger og smagsforstærkere. Dette er god mad helt fra bunden. Blandt opskrifterne er at finde:
Forloren skildpadde
Hjerne i rødvinssauce
Glaseret tunge
Terrin af tunge
Hummerbisque
Brissel en cocotte
Brisler med asparges vinaigrette
Brisler i butterdej
Hjerter i flødesauce
Kallun i pebersauce
Kallun med pasta og pesto
Stegt lever med løg
Stegt lever provancale
Helstegt kalvenyre bearnaise
Blodpølse
Lungemos
Denne udgave rummer et usigneret tryk af enten Mikael Kvium eller Christian Lemmerz.
Undertitel | Inkl. kunstværk |
---|---|
Forfatter | Søren Wedderkopp;Claus Christensen |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Grafik og grafiske teknikker, Kogebøger efter ingrediens, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. nov. 2017 |
Sideantal | 80 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 20. nov. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702218671 |
ISBN-10 | 8702218671 |
EAN | 9788702218671 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Kenneth Schultz |
Illustreret i farver/sh | Nej |