Inderlig

Af: Søren Wedderkopp;Claus Christensen
3.500,00 kr
558
ISBN
9788702218671
Eksklusiv kogebog om indmad til madelskere uden hang til lette løsninger og smagsforstærkere. Dette er god mad helt fra bunden. Blandt opskrifterne er at finde: Forloren skildpadde Hjerne i rødvinssauce Glaseret tunge Terrin af tunge Hummerbisque Brissel en cocotte Brisler med asparges vinaigrette Brisler i butterdej Hjerter i flødesauce Kallun i pebersauce Kallun med pasta og pesto Stegt lever med løg Stegt lever provancale Helstegt kalvenyre bearnaise Blodpølse Lungemos Denne udgave rummer et usigneret tryk af enten Mikael Kvium eller Christian Lemmerz.
Specifikationer
Undertitel Inkl. kunstværk
Forfatter Søren Wedderkopp;Claus Christensen
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Grafik og grafiske teknikker, Kogebøger efter ingrediens, Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 20. nov. 2017
Sideantal 80
Bredde 0
Højde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 20. nov. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788702218671
ISBN-10 8702218671
EAN 9788702218671
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Kenneth Schultz
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.