Isabellas desserter
248,75 kr
500
ISBN
9788715106309
Isabella Smith har aldrig haft svært ved at finde anledning til at sætte noget sødt for sine gæster. Og gennem årene har hun samlet og selv udviklet en sand hitparade af kager og desserter, hvilket også var det mest populære element i ISABELLAS på TV 2.
Isabella har valgt at dele opskrifterne op i en halvdel til vinter-desserter og en halvdel til sommerens. Der er de hurtige og de mere krævende opskrifter, de lette som man næsten altid kan fremtrylle ingredienserne til fra sit basislager, og dem som man er nødt til at forberede. Der er opskrifter til hverdag og op-skrifter til fest. Men der er ingen, som det kræver særlige forudsætninger at lave.
Udgangspunktet for alt Isabellas arbejde har altid været genkendelighed. Hun forholder sig til tingene, som hendes læsere også gør det. Derfor foreslår hun f.eks. at købe færdige bunde til fødselsdagslagkagerne, og i stedet giver hun cremen hele opmærksomheden. Sådan! Det handler måske om livsstil, men hvorfor ikke være praktisk?
Troværdigheden er vigtig og kan f.eks. ses på billederne af kagerne, der aldrig er helt kokkeperfekte. Til gengæld lægges der så vægt på en inspirerende styling af bord og opdækning i den skandinaviske afslappede countrystil, der også præger det nye magasin ISABELLAS.
I Isabellas desserter får vi Isabellas 50 bedste opskrifter på kager og desserter. Alle med grundig vejledning og smukke billeder og et par ord med på vejen. Langt de fleste opskrifter testes af Isabella, før de går videre til kokken, stylisten og fotografen, hvor alle opskrifter laves igen.
Isabellas desserter skal konkurrere på et hårdt, men attraktivt marked hvor dessertopskrifter traditionelt nyder en stor efterspørgsel. Bogen adskiller sig fra de fleste professionelle kokkes bøger gennem en mere dagligdags og praktisk tilgang. Den holder sig fra det mere utraditionelle og eksperimenterende look, som f.eks. Camilla Plum, og der er heller ingen overflødig tekst, men til g
Isabella har valgt at dele opskrifterne op i en halvdel til vinter-desserter og en halvdel til sommerens. Der er de hurtige og de mere krævende opskrifter, de lette som man næsten altid kan fremtrylle ingredienserne til fra sit basislager, og dem som man er nødt til at forberede. Der er opskrifter til hverdag og op-skrifter til fest. Men der er ingen, som det kræver særlige forudsætninger at lave.
Udgangspunktet for alt Isabellas arbejde har altid været genkendelighed. Hun forholder sig til tingene, som hendes læsere også gør det. Derfor foreslår hun f.eks. at købe færdige bunde til fødselsdagslagkagerne, og i stedet giver hun cremen hele opmærksomheden. Sådan! Det handler måske om livsstil, men hvorfor ikke være praktisk?
Troværdigheden er vigtig og kan f.eks. ses på billederne af kagerne, der aldrig er helt kokkeperfekte. Til gengæld lægges der så vægt på en inspirerende styling af bord og opdækning i den skandinaviske afslappede countrystil, der også præger det nye magasin ISABELLAS.
I Isabellas desserter får vi Isabellas 50 bedste opskrifter på kager og desserter. Alle med grundig vejledning og smukke billeder og et par ord med på vejen. Langt de fleste opskrifter testes af Isabella, før de går videre til kokken, stylisten og fotografen, hvor alle opskrifter laves igen.
Isabellas desserter skal konkurrere på et hårdt, men attraktivt marked hvor dessertopskrifter traditionelt nyder en stor efterspørgsel. Bogen adskiller sig fra de fleste professionelle kokkes bøger gennem en mere dagligdags og praktisk tilgang. Den holder sig fra det mere utraditionelle og eksperimenterende look, som f.eks. Camilla Plum, og der er heller ingen overflødig tekst, men til g
Forfatter | Isabella Smith |
---|---|
Forlag | Lademann |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Nedsat & Tilbud, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 11. nov. 2002 |
Sideantal | 114 |
Bredde | 216 |
Højde | 264 |
Dybde | 18 |
Vægt | 660 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 11. nov. 2002 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788715106309 |
ISBN-10 | 8715106306 |
EAN | 9788715106309 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |